2010. május 18., kedd

3. Leaf: A meglepetés erejével

Hihetetlen, de ezt a bejegyzést a plázából írom. Ki gondolta volna, hogy egyszer ez a pillanat is eljön? XD
És a rádióban: "Valami Amerika mééég..." Benivel jöttem, de ő most elugrott csecsebecséket nézni, gondoltam addig blogolok egyet, úgyis régen írtam.
Holnap indulunk Erdélybe, 14h körül. Még mindig ugyan az a várakozással teli érzésem van, hogy jó i, rossz is. Vagy csendes vagy nyílt háború, de összhang és béke nem lebeg majd a fejünk fölött, az biztos. Bár, még az is megeshet, hogy okosan fognak viselkedni kedves osztálytársaim és tudomást sem veszünk a másik osztályról. Milyen szép is lenne~ ugyan olyan zsúfolt, de legalább élvezhető. Azért talán még van rá esély, hogy tévesek az előfeltevéseim...majd meglátjuk.
Inresz hétvégi fellépése: érdekesre sikerült, nagy volt a keveredés, ráadásul hideg is volt, az eső is esett, de az EGO színpad persze mindent kibír. Volt is sikerük, főleg Inresznek. Remekül kihasználta a helyzetet amibe került, büszke vagyok rá. Ő kapta a legnagyobb tapsot is, ez egyértelmű :D
Egyenlőre ennyi. Ha lesz időm, akkor jövő héten is írok talán, még a hétvége előtt (ennek kicsi az esélye). Jó utazást NEKÜNK! ^__^/ Bon voayage!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése